{loadposition myposition}

Beograd, grad velikog srca i duše, ušuškanog pogleda na dve reke, sređenih bulevara, prostranih ulica, parkova, šetališta, koje krase sam grad. Beograd večiti grad, kojeg je francuski arhitekta okarakterisao: ’’najružniji grad na najlepšem mestu’’, dok Duško Radović smatra da:’’ ko je imao sreće da se danas probudi u Beogradu, može smatrati da je danas postigao dovoljno u životu.

Svako dalje insistiranje na još nečemu, bilo bi neskromno’’. Grad koji spaja turiste, mangupe, ulične svirače i za svakog nađe svoje mesto, preko boemskih mesta, splavova, klubova, kafana, restorana, pa sve do velikih festivala i koncerata. Ove godine jun mesec će biti aktuelan po mnogo čemu, pa i po muzičkim događajima:
Mikser festival 2015: „Neizdrž“ od 3. do 7. Juna

Muzički festival koji će se održati po četvri put na Savamali i predstavlja najveću koncentraciju kreativnosti i inovativnosti na jednom mestu, a očekuje se preko 5000 ljudi.
Program festivala će otvoriti Ana Popović, čivena bluz muzičarka, dok će se pored nje naći brojni izvođači poput kultnih bendova kao što su Goblini, grupa Time, E- Play, Plejboy i mnogi drugi.
Pored dobrog provoda, u samom centru grada se nalazi veliki izbor apartmana i smeštaja, gde možete prenoćiti i nastaviti već sutra sa dobrim provodom.
Koncert OneRepublic

Popularni bend OneRepublic održaće koncert u Beogradu, 6. juna  od 21:00 u Kombank Areni.  Najveće interesovanje za koncertom, pored Srbije, pokazuju fanovi iz Hrvatske, Mađarske i Bugarske.
Stvarajući svoj treći album po redu, grupa OneRepublic je posetila Pariz, Grčku, London, Njujork, Sijetl i Vankuver, kako bi unapredili svoj već neverovatni zvuk.  Pomoć u postizanju tog fantastičnog zvuka bend je dobio od vrhunskih producenata i kompozitora Filipa Zdara, koji je sarađivao sa umetnicima poput Phoenix, The Beastie Boys i Depeche Mode, Džefa Baskera (Jay Z, Rolling Stones) i Benija Blanka (Maroon 5, Rihanna, Gym Class Heroes).
Događaj koji svakako treba posetiti i na kojem se očekije par hiljada posetilaca.
Ako niste iz Beograda najlakši i najjednostavniji način da dođete na koncert, kao i da na miru sumirate utiske od fantastičnog zvuka i provoda jeste da nađete smeštaj na Novom Beogradu. Deo Beograda, moderne arhitekture, na samo par minuta od Kombank arene.
Robi Vilijams u Beogradu!

Nakon evropske turneje, po prvi put u Srbiji Robi Vilijams (Robbie Williams) će nastupati 17. juna od 19:00 na Ušću.

Robi Vilijams je započeo turneju 25.matra, koju će nakon Beograda nastaviti sa nastupima i na festivalima kao što su Sziget, Bravalia i Pinkpop. Na koncertu će se čuti mnogi hitovi, od kojih su najznačajniji : „Angels“, „Feel“, „Let Me Entertain You“, „Millenium“, „No Regrets“, „Come Undone“, „Candy“…

Ukoliko ste i vi prvi put u Beogradu, predlažemo Vam da iznajmite  neki od velikog izbora smeštaja u samom centru Beograda, kako bi zadovoljstvo bilo veće.
2Cellos u Sava centru

U Sava centru, 19. juna sa početkom od 20:00 očekuje nas veliki spektakl, nastupiće 2Cellos, slavni virtuozi na violončelu – Luka Šulić i Stjepan Hauer.
Nakon bogate koncertne godine širom sveta, 2Cells  će nastupati i u Beogradu. O njima piše i priča ceo svet. Nastupali su sa mnogobrojnim, svetskim muzičarima, kao što su Red Hot Chili Peppers, Queen of The Stone Age, Andrea Bocelli i George Michael. 2Cellos započinju koncert izvođenjem klasične kompozicije, dok se završava dinamičnim izvođenjem rock hitova.
Pucanje struna u Sava centru, fascinantan nastup na Ušću, spektakl u Kombank areni,  sve nas to očekuje ovog nezaboravnog juna meseca. Zato osigurajte svoje ulaznice, kao i smeštaj na lokacijama koje vama odgovaraju. Jednostavno dopustite da vas zaraze zvuci Beograda!

Ostavite Komentar

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime