BIK

Venera je vladar Bika i ovde se odlično oseća. Osobe sa ovakvim položajem Venere znaju da uživaju u životu. Vole lepe stvari, počevši od hrane i pića, preko umetničkih predmeta i dragog kamenja pa do dobrog seksa. Udobnost i materijalna sigurnost su im važni. Društveni su i šarmantni, lepih manira, vole raskoš i udobnost i iskazuju umetničika interesovanja. Privlačni su i toga su svesni. Dosledni su, postojani, konzervativni i privrženi. Vole da budu u centru pažnje, uspostavljaju puno važnih veza i kontakata. Najčešće su vredni i uporni. Uspevaju tokom života da steknu materijalno blagostanje u kome znaju da uživaju. Veoma su senzualni i usmereni na erotiku.

Dosledni su, postojani, konzervativni i privrženi. Vole da budu u centru pažnje, uspostavljaju puno važnih veza i kontakata. Najčešće su vredni i uporni. Uspevaju tokom života da steknu materijalno blagostanje u kome znaju da uživaju. Veoma su senzualni i usmereni na erotiku. Dobri su ljubavnici, vole dugu predigru i treba im vremena da se “ zagreju “. Nakon toga se pretvaraju u pravi vulkan. Nisu skloni da često menjaju partnere i vezuju se za jednog partnera. To ne znači da su preterano verni, ali kada imaju partnera koji im odgovara ne žele da rizikuju da ga izgube zbog kratke veze sa strane.Takođe, oni veruju u postojanje prave ljubavi. Od partnera očekuju odanost.

Opel Insignia

Svojim upečatljivim dizajnom, odličnom dinamikom vožnje i inovativnom tehnologijom, Insignia najavljuje novu eru. Insignia ima mogućnost pogona na 4 točka, 9 različitih tipova motora, najviši nivo bezbednosti. Smelo izvajan dizajn i tehničke inovacije novog petoseda simbolizuju budućnost Opela. Smatrajte to pozivom da iskusite vrhunsku dinamiku vožnje. Opel Insignia je savršena prilika da otkrijete Opel.

 

Ostavite Komentar

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime