vector of libra horoscope sign in twelve zodiac with galaxy stars background, graphic of polygon man

vaga 24. septembar – 23. oktobar

Karakter: Ovo je znak Sunčevog pada i mnoge njegove osobine ovde se gube. Uočljiv je nedostatak volje, ambicija kao i većih intelektualnih stremljenja. Zbog uticaja Venere naglašena je sklonost ka umetnosti i osećaj za lepo pa su mnogi muzičari i pesnici rođeni u znaku Vage. Emocije i potreba za lepim okruženjem su često na prvom mestu. Smisao za ravnotežu i pomirljiv karatkter čini ove osobe odličnim socijalnim radnicima. Urođeni dar za diplomatiju ukoliko je potpomognut dobrim aspektima Jupitera i Merkura daje promišljene i mudre političare. Vage su najčešće lepe i šarmantne osobe i to je njihovo najjace oružje ma kojim poslom se bavile. Problem predstavlja neodlučnost, pogotovo kad je u pitanju emotivni život. Izgled je ono sto je presudno – kod izbora partnera, radnog mesta ili jela. Forma uvek ima prioritet nad sadržinom jer Vage su egzibicionisti, pozeri i često robovi spoljašnosti nesposobni da sagledaju dublje vrednosti, bilo da je u pitanju osoba, posao ili ideja. Iako su emocije uvek prisutne tu nema dubokih osećaja i objekat ljubavi lako biva zamenjen drugim osim u slučaju kada je u natalnoj karti naglašen neki vodeni znak.

Posao: Preporučuju se sva zanimanja vezana za modu, muziku, fotografiju i umetnost uopšte, rad u socijalnim ustanovama, politički angazman, posredništvo.

Osetljive tacke: urinarni trakt, polni organi, bubrezi, infekcije, neotporna sluzokoža.

Ljubav:

Muskarci Vage

su zaljubljeni u sve sto je lepo, lako i neopterećujuće. Mogu biti vrlo uporni dok Vas ne osvoje, ali za vreme tog rituala, kao i pre i posle njega njima jos uvek nije sasvim jasno šta hoće i da li ste Vi pravi izbor. Morate biti uvek u trendu. Važna je poza i utisak koji zajedno ostavljate na okolinu. Od njih se tesko izvlače dublja osećanja jer su narcisoidni i svet obično posmatraju kroz ogledalo. U seksu su uglavnom skoncentrisani na sebe pri čemu često izvode scene iz filmova i uživaju u predstavi. Neodlucni su i ako ste bas resili da Vam on kaze „DA“ zaprosite Vi njega.

Zena Vaga

pleni šarmom, često je veoma lepa i u svakom slučaju puna stila. Ispod ovakve spoljašnosti krije se osoba koja voli uživa u životu i svim društvenim aktivnostima, ali je njena sposobnost da se potpuno prepusti jednoj osobi neizvesna. Ako se uz Vas oseca kao Boginja – i ako i drugi to primećuju „živecete srećno i zadovoljno do kraja zivota“. Ona Vas ne opterećuje suvišnim pitanjima, ne koči i ne sputava jer joj je to dragoceno vreme potrebno za samu sebe. Materijalno nije presudno, ali ona toliko troši da je naprosto neumesno da njen izabranik bude bez dovoljno novca.

Neverni su i to posmatraju kao osvezavajuću promenu. Ostaviće Vas ako ih opterećujete svakodnevnim problemima i ako im oduzmete iluziju da je život bajka. Odgovarju im Ovnovi, Lavovi, Vodolije i naravno Bikovi iako je česta strasna veza sa Skorpijama ili Ribama.

poznati u ovom znaku
Nataša Bekvalac, Lepa Brena, Ana Mihajlovska…

Ostavite Komentar

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime