vector of aquarius horoscope sign in twelve zodiac with galaxy stars background

vodolija 21.januar-19.februar

Karakter: Ovo su nezavisne, ekscentrične i hirovite osobe. Za njih je „opšte“ uvek od većeg značaja nego „pojedinačno“ i pre će zastupati interese cele planete nego interese svoje porodice ili svoje sopstvene. To su reformisti, retko okrenuti, a mnogo češće svemu onome što može doneti istinsku dorobit čovečanstvu. Iako predani opštim interesima Vodolije su dobri roditelji koji se trude da budu prijatelji sa svojom decom. Mnogo socijalista, komunista i uopšte pripadnika humanističkih pokreta rečeno je u ovom znaku. Postoji uvek prisutna potreba za rizikom. Odlične rezultate ove osobe daju u elektrotehnici, aviotehnici ili pak svim oblicima alternativnih umetnosti. Ako su Ovnovi pioniri istraživanja u materijalnim sferama, onda su Vodolije svakako vesnici novih ideja, rušioci postojeceg sistema sa jasnom vizijom „boljeg sveta“.

Posao: Najbolji su kao pronalazači, veterinari, naučnici u tehnici i neistrazenim područjima, prevodioci.

Osetljive tačke: cirkulacija, hormoni, zubi, kosti, nervi. Mogući problemi sa proširenim venama i upalama zglobova.

Ljubav:

Muškarca Vodoliju

ne pokušavajte da osvojite i da mu spomenete rec „veza“. Budite pored njega, delite sa njim njegova razmišljanja i ideje, budite drugačiji, originalni. Ne opterećujte ga, ne budite ljubomorni, podržavajte njegove projekte i – ne trazite nista za uzvrat osim povremene prisutnosti njegovog odsutnog genija. Pa ako sve to izdržite – Vaš je. I to verovatno zauvek. Oni izbegavaju „velike ljubavi“ jer su duboko svesni da je malo žena kojima je blizak njihov način razmišljanja i pogled na svet, ali ako je prepoznaju – odani su joj do kraja zivota. Seks shvataju sportski osim kad su jako zaljubljeni, što se retko desava.

Žena Vodolija

podseća na vetar koji Vas je podigao sa zemlje, spustio na istu i – nestao. Nikad nije izvesno šta Vas s njom može snaći, a njeni predlozi su originalni do granica izdržljivosti. Ako su Vaša shvatanja o odnosima medu polovima konzervativna ne upuštajte se u vezu s njom. Ona energiju crpe iz sveta oko sebe i nije joj potrebna Vaša emotivna podrška već partner koji je kreativan i pun razumevanja. Ekscentrična je u pravom smislu te reči jer voli da eksperimentiše sa svojim izgledom i načinom života. Seks joj je veoma značajan, na tom polju je dominantna i teško ju je fascinirati.

Ostavite Komentar

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime