Kraj jedne i početak nove kalendarske godine hiljadama godina u svim kulturama sveta vreme je kada se sravnjuju računi i prave planovi za budućnost, simbolično i doslovno. Mnogi od nas govore kako nam je ljubav najvažnija u životu, ali ipak, više svoje energije posvećujemo poslu i drugim brigama, a od “najvažnije stvari na svetu” očekujemo da se sama postavi na svoje mesto.

Sa razlogom se godina završava i počinje u znaku Jarca, obrednog i ritualnog završavanja sa starim, ali nemojte to shvatiti kao obračun sa prošlošću. Ovo je dobar način da se zapravo, zamislite o budućnosti. Pred vama je ljubavni horoskop, kratak pogled na zvezdane mape koje bi mogle da nam rasvetle put u godini pred nama.

Ljubavni horoskop po znacima

Ako ste se nameračili na Jarca, imajte na umu da su oni uvek na oprezu. Teško ih je zavesti jer se svim silama trude da budu sa obe noge na zemlji i da ne izgube kontrolu. Karta na koju biste jedino mogli da igrate je inteligencija koja u kombinaciji sa vašim snažnim karakterom, može da zaintrigira ponosnog Jarca. Vole ljude koji drže do sebe i uživaju ugled pa će se najpre oduševiti pričom o vašim ličnim uspesima, a velike ambicije će ih oboriti sa nogu.

Vodolije obožavaju slobodnjake, “leptirke”, one koji teraju po svome i ne pristaju na kompromise samo zato što se to od njih očekuje. Primetiće vaš stil odevanja, frizuru, najsitniji detalj. Zavođenje vodolije i nije baš šahovska igra jer oni vole da igraju otvoreno. Odazvaće se na vaš poziv za izlazak, a tada se potrudite da pokažete svoju slobodoumnost i široke vidike i pozvaće vas na sledeći sastanak.

Ljubavni horoskop za nežne i osetljive Ribe preporučuje da izađete u susret njihovoj krhkoj prirodi i jednostavno ih obaspete pažnjom, romantičnim gestovima i ljubavnim izjavama. Srce Ribe osvaja se saosećajnošću, dubokim povezivanjem i što jasnijim i češćim izjavama o vašim emocijama. Pokažite da ste uvek na strani slabijih i imaćete svu njenu pažnju.

Ovan sve radi direktno. Ljubavni horoskop za ovaj znak akcentuje otvorenost i jednostavnost. Ovnovi ne vole igrice i okolišanja jer gube i poverenje i strpljenje. Vole avanturu pa pokažite spremnost. Budite privlačni i pokažite im svu svoju lepotu. Ovan je osvajač i samo mali podsticaj mašte dovoljan je da se upuste u “lov”.

Ljubavni horoskop za Bika je doslovan: put do srca vodi kroz stomak. Ne pokušavajte da ih zbrzate, oni nikada nikuda ne žure, sve pomno posmatraju i uživaju. Muškarac u lepoj i ženstvenoj ženi, a žena na uglaženog muškarca, kavaljera. Ne vole napasne i agresivne osobe pa je najbolje da pratite njihov tempo. Počnite zavođenje Bika finom večerom.

Blizanci vole da se zabavljaju i smeju i vole inteligentne osobe sa kojima to mogu da rade, da satima razgovaraju o svemu što ih zanima. Ljubavni horoskop kaže i da vole da im se dive pa se ne ustežite da ih hvalite i da se smejete njihovim šalama. Potrudite se da razvijete interesovanje za ono što je Blizancima zanimljivo i ubrzo će načiniti korak ka vama.

Ljubavni horoskop određuje Raka kao nežnu osobu i zavisnika od romantike. Ako ste mislili da Riba traži mnogo pažnje, Rakovi su nezasiti. Pokažite koliko vam je stalo i to u velikom stilu. Rakovi su saosećajni i vole da brinu o drugima pa se slobodno prepustite i dopustite im da vide i vašu ranjivost.

Lav je vatreni znak i totalno vizuelni tip. Pridobićete ih atraktivnim izgledom, a njihovoj taštini moraćete da podilazite pri svakom susretu jer vole da budu viđeni u lepom društvu pa nastojte da uvek budete u najboljem izdanju kada ste pored Lava. Komplimenata i pohvala, naročito pred publikom, nikad dosta.

Ljubavni horoskop za one koji žele da osvoje Devicu preporučuje prijateljski nastup. Oprezne su i sumnjičave, a jednostavo preziru izlizane i očigledne komplimente i dodvoravanje. Privućićete ih pitanjem o knjizi, filmu, muzici…

Vage su neodoljivo ljupke i ljubavni horoskop im pripisuje osobu jednako privlačnu. Nemojte biti neobavezno odeveni pored Vage, nemojte štedeti na asesoaru pa ni na parfemu. Kada ulovite njen pogled, zadržite ga komplimentima na račun Vagine lepote. Kao i Devica, Vaga ne voli razmetljivce i napadne ljude pa budite uglađeni i šarmantni.

Harizma i seksepil: ključne reči za ljubavni horoskop svake Škorpije. I to oba zajedno jer nikada ne pristaju samo na jedno. Izgled im nije dovoljan pa uvek traže ono ispod. Vole hrabre i ambiciozne osobe koje znaju šta žele i znaju to da pokažu. Njihova mašta biće pokrenuta direktnim pogledom u oči, ali ipak ostavite i poneki adut za kasnije.

Šarm, duhovitost, vedrina, avanturistički duh i naravno flert i zavođenje su nešto u čemu se Strelac oseća fantastično. Ljubavni horoskop za osvajanje ove naglašeno društvene osobe predviđa nekoga sa hrabrošću da bude otvoren u svojim namerama jer Strelcu ništa nije privlačnije od osobe koja ume da uživa u životu.

 

Ostavite Komentar

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime