Hotelsko naselje u Bečićima prepoznatljivo je po odličnoj plaži dugoj čak dva kilometara.Još davne1935.godine,ova plaža proglašena je od pariskih eksperata za najlepšu na Mediteranu.

Hotelski kompleks nalazi se dva kilometra južno od Budve,do koje se može skoknuti i pešice lakim hodom uz obalu Jadranskog mora.

Duga peščana plaža, mirno more i bogata ponuda zabave na plažama, načinili su Bečiće idealnim mestom za porodično letovanje Gostima su  na raspolaganju brojne usluge poput servisa na plaži, rekvizita za sportove na vodi, igrališta za tenis, odbojku i košarku, terena za mini golf i drugih sadržaja.

Plaža u Bečićima je i danas jedna od najlepših i najvećih na južnom Jadranu. Dokaz je i podatak da su Česi u propagadne svrhe pravili izložbu peska s ovih plaža.       Bečići, zajedno sa svojim zaleđem,predstavljaju kompleksno turističko naselje sa velikim brojem smeštajnih kapaciteta. Biser te ponude je hotel “Splendid”.           Ovaj hotel ima 5 zvezdica, što sasvim dovoljno govori o njegovom kvalitetu .U pitanju je vrhunsko zdanje, smešteno na samoj obali Jadrana, sa uslugom koja ce zadovoljiti i turiste sa najzahtevnijim prohtevima.

Ostavite Komentar

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime