Fruška gora je jedna od omiljenih destinacija za mirni odmor u Srbiji, a posebno gostiju iz
Vojvodine, Beograda i okolnih gradova. Zahvaljujući odličnoj lokaciji, dobroj povezanosti i
izvanrednim prirodnim odlikama, Fruška gora se zasluženo nalazi na listama najboljih mesta za odmor u prirodi.

Fruška gora se nalazi na samo sat vremena vožnje od Beograda i oko pola sata vožnje od
Novog Sada, a uz čist vazduh i lekovite vode Banje Vrdnik, Fruška gora je gostima zanimljiva i zbog brojnih manastira, spomenika, lokaliteta, vidikovaca i događaja tokom cele godine.

Za ljude koji žele beg iz grada i boravak u prirodi, Fruška gora je odličan izbor. Zato smo za vas izdvojili tri najbolja hotela sa SPA centrima na Fruškoj gori.

Hotel Premier Aqua

Hotel Premier Aqua (5*) je smešten na izvoru tople termalne vode u Banji Vrdnik na Fruškoj gori i ima moderan SPA centar. Hotel je idealan za beg od gradskog života, za romantično uživanje ili lečenje brojnih oboljenja zahvaljujući medicinskom bloku koji ima hotel Premier Aqua.

SPA centar hotela Premier Aqua nudi niz luksuznih tretmana i sadržaja poput SPA kapsule,
masaža, tretmana lica i tela, ali i obaveznih sadržaja modernih SPA centara – u ponudi su tri vrste saune, parno kupatilo, vishy tuševi, zatvoreni i otvoreni bazeni sa termalnom vodom temperature oko 31 stepen.

Uz to, hotel Premier Aqua ima odvojeni fizio-terapeutski centar sa najsavremenijom opremom za fizikalnu medicinu. Akcenat tretmana u centru su revitalizacija zdravlja i prevencija bolesti, programi za regeneraciju organizma od stresa i prevenciju razvoja hroničnih oboljenja modernog doba.

Od drugih sadržaja, hotel Premier Aqua ima i fitness centar, a ono što vam može biti značajno ukoliko na Frušku goru ne dolazite sopstvenim prevozom, jeste da možete iznajmiti automobil u hotelskom rent-a-car servisu.

Važno je znati da u hotelu Premier Aqua mogu boraviti isključivo gosti stariji od 18 godina.

Fruške Terme

Jedan od najnovijih hotela na Fruškoj gori su Fruške terme – prve terme u Srbiji.

Fruške terme imaju čak 9 bazena sa termalnom vodom, medicinski blok i wellness centar. Hotel ima više od 200 soba za smeštaj gostiju, a uz SPA i Wellness program, gostima su na
raspolaganju i tretmani lica, tela, masaže i rituali. SPA centar Fruških termi je podeljen na
porodični svet, dečiji svet, aqua fun zonu i posebnu atrakciju – svet sauni. Od niza sadržaja SPA centra izdvajamo centralni unutrašnji bazen sa brzom rekom i masažerima, bazen za
isplivavanje, veliki otvoreni bazen sa pogledom na Vrdnik, dečiji bazen sa pećinom i
toboganom, dva spoljašnja tobogana, kao i više vrsta sauna.

Fruške terme vrlo brzo su postale jedan od omiljenih porodičnih hotela, čemu posebno doprinosi deo SPA centra namenjen isključivo za zabavu najmlađih.

Hotel se nalazi na lokaciji na Fruškoj gori sa više od 200 sunčanih dana godišnje.

Etno naselje Vrdnička kula

Etno naselje Vrdnička kula je još jedan od hotela koji zaslužuje preporuku kada su u pitanju najbolji hoteli na Fruškoj gori. Naselje je okruženo šumom i izvanrednom prirodom, sa brojnim pešačkim stazama u blizini, a na površini od čak 3 hektara sagrađeni su bungalovi za smeštaj – od dvokrevetnih za parove, do onih velikih koji mogu primiti i šestočlanu porodicu. Bungalovi su građeni u etno stilu od drveta i drugih prirodnih materijala.

Etno naselje je dobilo naziv po istorijskoj građevini iz 12.veka, Vrdničkoj kuli, koja je prema
podacima podignuta u periodu kada su Rimljani bili naseljeni na ovom području.

Kako bi gosti mogli da uživaju u specijalitetima domaće kuhinje tipične za ovo područje, u rakiji i u vinu iz obližnjih vinograda, sagrađen je i Etno restoran i vinski podrum.

Gosti Etno naselja Vrdnička kula, osim u sjajnom okruženju i pogledu na obronke Fruške gore, imaju priliku da uživaju i u SPA centru hotela Fruške terme koji se nalazi odmah do etno naselja.

Ostavite Komentar

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime