STARA OPEKA

Ukoliko se koristi na pravi način,daće odličan,rustični kontrast modernom nameštaju i uglačanim okolnim zidovima.Treba je postaviti u svedenoj količini,na jednom zidu sobe kako bi njena lepota došla do izražaja.Kombinujte je sa modernim i svetlim komadima nameštaja.Takav zid možete jednostavno ukrasiti sa parom ogledala u drvenom ramu.

Ukoliko preuređujete stare prostorije,podrum,špajz sve kružne šupljine,odnosno pojedine delove zida ukrasite crvenom opekom i dobićete vrlo moderan enterijer.

DRVENE STOLICE

Nekada su bile nezaobilazan detalj u trpezarijama stanova i kuća.Sada ih često sklanjamo u podrume ,na terase,ili ih odnosimo u vikendicu ukoliko je imamo.Ko još koristi te stolice…Međutim one su i te kako aktuelne u novoj,modernoj industriji,i to različitih oblika.Upotrebite baš onu vašu,a ukoliko je izgrebana ili oštećena,moguća je njena popravka,tako da će izgledati veoma dobro i sa patinom.Uklopite je u modernu dnevnu sobu ili trpezariju sa elegantnim komadima nameštaja.Lep kontrast daće  pose bnu  draž vašem ambijentu.

Aktuelne su u svim zemljama :u Španiji,Turskoj,Grčkoj i dr.Biće originalne i umetničke ako iscrtamo sedišta i to svaka da ima svoju priču.Izaberite po svom ukusu.

Ostavite Komentar

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime