Za ovu vrstu zabave ne treba nam puno vremena niti su velika ulaganja, a mogu se napraviti lepi ukrasi i iskoristiti stari i više neupotrebljivi diskovi koje smo do sada bacali. Ovo je jako dobra zabava, a mogu je koristiti i deca u školama i vrtićima za ukrašavanje prostorija.

 

Za ovu vrstu zabave ne treba nam puno vremena niti su velika ulaganja, a mogu se napraviti lepi ukrasi i iskoristiti stari i više neupotrebljivi diskovi koje smo do sada bacali. Ovo je jako dobra zabava, a mogu je koristiti i deca u školama i vrtićima za ukrašavanje prostorija. Od materijala nam je potrebno nekoliko cd-a ili dvd-a, kontura, boja za staklo, kamenčići, školjkice ili neki drugi sitni detalji i silikonski pištolj (oprezno ga koristiti da se ne bi opekli). Proces rada je vrlo jednostavan: uzmemo cd ili dvd, okrenemo ga na sjajnu stranu i nacrtamo konturom za staklo razne šare i nalepimo nekoliko kamenčića, školjkica. Ako kod kuće sem diskova i lepka, nemate navedeni materijal, onda je proces izrade ukrasa još zanimljiviji jer vam ostavlja pregršt mogućnosti i kombinacija od onoga što imate kod kuće, npr. pirinač, ukrasne trake za poklone, kolaž papir, lak za nokte i td.

Viseći ukrasi od CDova

Potrebno je napraviti dva isto oslikana cd-a između kojih ćemo provući ukrasnu traku i sve zajedno zalepiti silikonskim pištoljem. Tako napravljen ukras se može okačiti na prozor ili bilo gde u prostoriji ili kolima. Sve što je potrebno od materijala lako je dostupno i može se kupiti u knjižarama.

king-prodaja.com

Ostavite Komentar

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime