Naučite kako da pravilnom primenom omiljenih mirisnih aroma zavladate svakom prostorijom u koju uđete.

USNE

Prema predanju,čuvena Kleopatra je na svoje usne nanosila parfem kako bi privukla poljupce.Ovo sigurno ne želite da radite,ali zato možete zasladiti svoje poljupce nekim parfimisanim sjajem za usne

VRAT

Parfem koji nanosite na vrat i iza ušiju najbolje će se,, razviti”i samim tim širiti oko vas,pa su ove tačke idealna pozicija za nošenje jačih večernjih aroma.Kupite esencij

    parfema sa staromodnim staklenim zatvaračem bez pumpice-tapkanja mirisa na kožu predstavlja neodoljiv ritu

KOSA

 

Vlasi su porozne(pune sitnih pora),što čini kosu odličnim mestom za nanošenje parfema.Takođe,kad god pomerite glavu oko vas će se širiti neodoljiv miris.

GRUDI

Stari Grci svaki deo tela parfimisali su drugačije.Grudi su,na primer,masirali senzualnim mirisnim mešavinama raznih aromatičnih ulja.

DONJI DEO LEĐA

Savet čuvene Koko Šanel je jednostavan:,,Parfem bi trebalo da nosite tamo gde želite da vas ljube”!Dok nanosite miris na ovaj deo tela držite bočicu udaljenu najmanje 10 centimetara od kože-tako će se ravnomernije raspršiti.

UNUTRAŠNJA STRANA BUTINA

Parfemi u čvrstom stanju uglavnom su na bazi voska i ne sadrže alkohol što ih čini idealnim za korišćenje na osetljivim delovima tela poput unutrašnje strane butina.Koristite ih kada se spremate za s…. igrice sa svojim dragim!

ZADNJI DEO KOLENA

Kada nanesete miris na pulsne tačke na nižim delovima tela to znači da će se on tokom dana razvijati i podizati naviše,ostavljajući konstantan mirisni nagoveštaj.Živahna voćno-cvetna kombinacija mirisa idealna je za proleće

STOPALA

Svilenkasti parfimisani puder sa svetlucavim česticama na senzualan način će naglasiti vaše noge i stopala.Nanesite ga na ris i celom dužinom cevanice-svaki vaš korak pratiće mirisni trag.

 

 

Ostavite Komentar

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime