Džabe vam sva sminka i super krpice ako zapostavljate higijenu i osnovna pravila nege.Ne brukajte se,budite žena sa stilom.

PRETANKE OBRVE

Iako se prirodan izgled vraća u modu,obrve ne smeju da vam budu ni zapuštene.Ne tanjite ih,ali nemojte ni da gajite žbunove iznad očiju. Pretesna garderoba Čak i najseksipilnija i najzgodnija žena može da deluje vulgarno i jeftino u pretesnoj odeći,naroćito ako nije primerena prilici.

U kancelariju ne idete da zavodite,pa nemojte da se oblačite tako,a ne zanemarujte ni svoje godine.Isto pravilo važi i za dužinu suknje-tri prsta iznad kolena,ali samo ako imate lepo izvajane noge. Redovno popravljajte karmin,naroćito posle cigarete,kafice ili jela,ali ne na javnom mestu. Oblak parfema Previše parfema može da gusi kao kad se osećate na znoj,pa zato pazite šta radite.Ukusi su razliciti,ono što se vama dopada,kod drugih može da izazove mučninu. Ne pratite slepo trendove već birajte parfeme koji odražavaju vaš karakter.Kad nađete miris koji vam odgovara,koristite ga koliko god hoćete,ne mareći za modu.

 

 

 

Povezani tekstovi:

Jednostavno kombinovanje stilova, šara i materijala

Letnje torbe

Savršena šminka za preplanuli ten

Ostavite Komentar

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime