Drage dame, pretpostavljam da je svaka od Vas bar jednom imala priliku da sretne onog pogrešnog. Sigurno Vam je posle jednog takvog ostao gorak ukus u ustima, ali nema potrebe da očajavate, jer postoji način da izbegnete takve muškarce, postoje osobine koje ih krase, samo ih treba prepoznati.

 

Slatkorečivost

Ako Vam on neprestano govori samo ono što biste želele da čujete, širom otvorite oči! Iza lepih reči, vrlo često, kriju se loše namere. Budite iskrene prema sebi i zapitajte se da li je sve to baš tako kako on kaže, svi mi imamo određene mane i nismo savršeni. Budite sigurne da bi Vam onaj pravi uvek rekao čak i ono što ne želite da čujete, jer je iskrenost temelj svakog dobrog odnosa.

Neodgovornost

On Vam se neizmerno dopada, ali primećujete da ne poštuje dogovore, redovno kasni i služi se glupim izgovorima. Nažalost, ako se on tako ponaša, to govori da njemu nije stalo. Pokušajte da se distancirate od njega pre nego što bude kasno, jer osoba koja ne mari za Vas i Vaše vreme svakako nije nešto što želite.

Ne ponaša se prirodno. Primećujete da je su sve njegove reči i svi njegovi potezi isplanirani do detalja. Kada ste u njegovom društvu, ne osećate se slobodno, jer se ni on ne oseća tako. Očigledno je da želi pred Vama da bude ono što nije, a za to postoji neki prljav razlog. Ako sa nekim planiramo budućnost, mi ćemo se truditi da budemo pred tom osobom ono što jesmo, jer je nemoguće večito glumiti. Vrlo je moguće da želi kratkotrajnu avanturu, zato mu recite doviđenja pre nego što on to kaže Vama.

Izbegava izlaske u javnost

On insistira da se viđate kod njega ili kod Vas u kući, služi se raznim izgovorima kako sa Vama ne bi otišao u kafić ili bioskop, što Vam se nikako ne dopada. Drage moje, sasvim je jasno da se radi o neiskrenom muškarcu. Verovatno je da postoji još neka devojka ili, još gore, žena u njegovom životu, pa zbog toga ne želi da izlazi sa Vama. Nemojte padati na njegove izgovore, dajte mu do znanja da niste od onih sa kojima može tako da se ponaša.

Insistira da bude sve po njegovom

Svaki Vaš susret sa njim se dešava onda kada on to želi i tamo gde on želi. Ne trudi se da otkrije šta Vi volite i želite, već se trudi da ugodi isključivo sebi. Ako kojim slučajem kažete da Vam se nešto ne dopada, on se ljuti. Takav muškarac Vam zaista nije potreban, jer ako ostanete sa njim njegovo ponašanje nikada neće postati bolje, naprotiv, postaće samo još gore.

Pokušava da kontroliše Vaš život

Čini Vam se da je on idealan, iako primećujete da ima jednu manu: insistira da mu polažete račune gde ste bili i sa kim, šta ste radili i zašto. Nije mu strano ni da povisi glas u slučaju da Vi odbijete da mu se pravdate. Pokušava da utiče na Vaš izbor prijatelja, stil oblačenja i način života uopšte. Budite oprezne, jer je vrlo moguće da se radi o pritajenom nasilniku. Ako mu budete sada dopustile da se tako ponaša, nemojte se čuditi kada bude počeo da se ponaša još gore i kada bude očekivao da se o svemu što se tiče Vas pita isključivo on.

Imate utisak da je neuhvatljiv

Kada ste sa njim, imate osećaj kao da ste na sedmom nebu. No, ti trenuci kratko traju, a kada prođu, niste sigurne kada će se opet desiti. Dešava se da odjendom danima nema vremena za Vas, zaboravlja da Vas pozove ili ne odgovara na Vaše pozive. Ako bi Vas neko pitao kako on provodi svoje vreme, ne biste znale odgovor na to pitanje. Ovo je, takođe, jedan veliki razlog da se zapitate ima li svrhe trošiti vreme na jednog ovakvog muškarca. Vrlo je moguće da je on jedan od onih koji sede na više stolica, uživajući u tome da se poigravaju sa tuđim osećanjima, pa bi najbolje bilo da počnete da se ponašate isto kao i on, dajući mu time do znanja ste ga pročitale.

Neiskren je

Primećujete da laže po pitanju nekih stvari, kao i da izbegava odgovore na pitanje koja mu postavljate. Naravno, na samom početku primetićete da su to neke od onih sitnih laži, nemojte nasedati, jer će se vrlo brzo sasvim osloboditi i početi da Vas laže za neke vrlo bitne stvari. Veliko je pitanje zašto on to čini, moguće je da se radi o neiskrenom i lošem čoveku, što Vam nikako ne treba, ali i da ne želi da budete baš Vi ona prava- nema razloga da dozvolite sebi da zavolite nekoga ko uopšte ne postoji, kao i da nakon nekog vremena otkrijete da je još nekoj ženskoj osobi pričao isto to što Vama govori sada.

Drage devojke, budite slobodne i uživajte u predstojećem letu, ali ne zaboravite da pre svega budete iskrene prema sebi, jer samo tako će i drugi biti iskreni prema vama. Ako primetite da on nije ono što biste Vi želele da bude, nemojte čekati da se promeni, izvesno je da se to neće dogoditi i da ćete protraćiti svoje dragoceno vreme.

Ostavite Komentar

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime