Odaću vam tajnu ko je za mene osoba kojoj se divim i koja je meni idol.

      Kada god imam  neki problem ili mi je potrebna pomoć, moja mama je tu. Njeno razumevanje, spremnost da meni a i drugima pomogne, njena vesela priroda, njen osmeh na licu. Veliki je borac, nikada ne posustane i ne preda se. Uvek pokaže veličinu svog srca i duše i gotovo uvek nalazi pravi put i svaku prepreku ka tom put prevaziće. Pošto sam pomalo plašljiv i u prvom trenutku mi nešto deluje da neću uspeti, mamine reči me bodre, daju mi volju i snagu. Zauzvrat se trudi da joj poklonim lepu reč i razumevanje. Ona i pored obaveza, koje nosi sa posla,trudi se da mi moj brat i  ja ne osetimo.

Ja se trudim da joj mi ulepšamo i vreme koje zajedno provodimo. Iako ima malo slobodnog vremena, ona za nas nadje vremena i ispuni ga radošću, igrom, smehom. Pristaje na razne moje igrarije i ludorije. Svaku moju tajnu podelim sa njom, jer sam siguran u njenu odanost meni i da me neće nikada odati. Njene neprespavane noći,briga, pažnja i prisutnost za vreme bolesti pomažu mi da brže ozdravim. Moram priznati da i moja mama ume da se neki put naljuti, a ako ne poslušam da me i kazni. Njena prevelika ljubav i sve što čini za mog brata i mene je tolika da joj ne zameram i kajem se kad pogrešim ili je uvredim.

     Ovo je samo delić onog što bih izdvojio i u par rečenica opisao osobu kojoj se divim. Želeo bih da u takvu osobu i ja odrastem.

                                                                       Nemanja  Davidović   

 

10 KOMENTARI

  1. Odličan sastav nemam šta da kažem nemam reči 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

  2. Odličan sastav nemam šta da kažem stvarno nemam reči💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙

  3. Odličan sastav stvarno nemam reči💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙

Ostavite Komentar

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime