{loadposition myposition}

Često sam bila tužna i bez utehe. Nisam znala koji je smisao života, nisam bila zadoboljna životom koji imam. Na svakom koraku sam viđala samo stvari koji mi se ne dopadaju, koje ne želim.

Onda sam počela da se bavim pozitivnom psihologijom, čitala sam knjige, videe, pričala sa prijateljima.

Naučila sam da je najvažnjija stvar u celoj priči Zahvalnost. Veliki broj ljudi jednostavno nije zahvalan onim što ima. Tako sam počela svakog jutra da se zahvaljujem na onome što imam, na roditeljima, prijateljima, partneru, na poslu, karjeri, obrazovanju, na osmehu, na svakom srećnom trenutku. U zahvalnosti sam otišla korak dalje… počela sam da se zahvaljujem i za one stvari  koje mi se ne dopadaju u životu… Zahvaljivala sam se jer sam bila sigurna da su te stvari u mom životu iz nekog razloga. Npr. kolege na poslu sa kojima se ne slažem, su tu da bih podigla svoje samopouzdanje i naučila da volim sebe.

Voleti sebe je takođe jako važno, pošto samo osoba koja voli sebe može voleti druge. Činjenica da volite sebe, podiže Vaše samopouzdanje.

Na zaboravite takođe sanjati snove. Sanjajte slobodno velike snove, nikad se ne zna šta se može ostvariti. 

Aktivirajte se, za ostvarenje Vaših snova, za bavljenje sportom, … podižite Vašu energiju! 🙂

Tuga je samo emocija niske vibracije i to je stanje koje može da se promeni. A zahvaljujući ovim alatima se može naći uteha koja nas dovodi u stanje sreće i zadovoljstva. 

 

 

Ostavite Komentar

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime