Ispričaću vam jedan doživljaj kada me je obuzeo veliki strah.Do sada sam se plašila na trenutak, ali ovo je bilo mnogo jače.

     Bio je lep i sunčan dan i pošle smo mama i ja u šetnju .Sa nama sam povela i svog psa Džeksona s kojim smo se igrali.Divila sam se lepoti prirode,zanesena i opijena mirisom cveća posmatrala sam šumske i mirisne cvetove.Opojni miris se širio na sve strane.Toliko lepote na jednom mestu, poželela sam da uberem po koji cvet. U jednom trenutku ugledah kako pas laje i grebao je šapama po drvetu. Ja sam odmah potrčala ka njemu da vidim šta se dešava i ne razmišljajući da sam se odvojila od majke.Ugledah gore na drvetu ptiće kako ih majka hrani.Odjednom sam se jako uplašila kad sam se osvrnula oko sebe videvši da majke nema.Počela sam da je dozivam, ali se ona nije odazivala. Srce mi je jako lupalo od straha neznajući da se sama vratim kući.

   Lutajući tako sama s psom kroz šumu odnekud začuh mamin glas i videvši da ide prema meni i ja sam tako srećna potrčala u njen zagrljaj.Ovaj dogadjaj nikad neću zaboraviti.                                                                                                                 Stepanović Jelena III razred

Ostavite Komentar

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime