Leto je u punom jeku, a haljine su posebno u modi.

Dugačke, kratke, uske, široke…Kako da odaberete haljinu koja će izgledati kao da je šivena samo za vas?

 

Ako ste građeni u obliku kruške: Vi želite da uspostavite ravnotežu između gornjeg i donjeg dela tela. Idealan izbor za vas bi bila haljina A kroja, koja je dužine do kolena ili malo iznad kolena. Gornji deo haljine bi mogao biti ukrašen naramenicama ili nekim detaljima, kako bi ste postigli željeni efekat.

Ako ste građeni u obliku jabuke: Sigurno je da vam stomačić i struk ponekad zadaju brige, ali ih vešto možete sakriti sa haljinama koje su otvorene u gornjem delu, te naglašavaju vaš dekolte. Birajte haljine tamnijih boja, možete kao modni detalj dodati kaiš, koje će učiniti da izgledate baš onako kako želite.

Ako ste građeni u obliku peščanog sata: Obične i jednostavne haljine bi mogle biti pravi izbor za vas!Potrudite se da izaberete haljinu koja naglašava vaše obline: to mogu biti uske haljine sa kaišem, a dobar je izbor i haljina A kroja koja otkriva dekolete.

Takođe, postoji još nekoliko trikova koji vam mogu pomoći da izgledate savršeno:

Zvonasti rukavi su idelan izbor za dame sa jačim rukama, dok su za dame sa ravnim strukom haljine ravnog kroja pun pogodak, posebno ako se na sve to doda neka ogrlica kao modni detalj. Ako spadate u one dame krupnije građe, nemojte nositi široke haljine, kao ni one uske, već se opredelite za one koje prate liniju vašeg tela.

 

1 KOMENTAR

Ostavite Komentar

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime