Suknja-olovka

Kada je reč o funkcionalnim komadima u ormanu,suknja-olovka definitivno je jedan od onih moćnijih koji se iz sezone u sezonu preobražava u nove,kreativne verzije.Ovoga leta zaboravite na bezvremene crne varijante i zamenite ih neodoljivim printom i nosite u dnevnim i večernjim kombinacijama

OKSFORDICE

Cipele inspirisane muškim modelima opet su u modi.Ako još niste uložile u jedan takav par a želite da budete u trendu,svakako to ušinite.Nosite ih u ženstvenu odeću ili uz uske i široke traperice.

MUŽEVNI SAKOI
Sako možete da kombinujete na brojne načine i da ga nosite u raznim prilikama,kako u šetnji tako i na poslu.Ovoga leta dizajneri predlažu široke,muževne krojeve.Birajte da li volite odvažne ili mirnije boje.

PASTELNE BOJE

Pastelne boje definitivno su jedan od najvećih letnjih trendova.A ko može odoleti predivnoj paleti boja-od bebiplave do svetložute.Investirajte u par pastelnih pantalona,ali izbegavajte preupadljive kombinacije.

PEPLUM

Nabori koji počinju na struku i završavaju na kukovima jedni su od najvećih trendova.Lepo ističu figuru peščanog sata.Čuveni peplum možete da nosite u kombinaciji s pantalonama ili suknjom.

Ostavite Komentar

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime