Kad putujemo negde,često nismo sigurni da li da obučemo trenerku i najudobnije patike ili da ipak krenemo u svom najboljem izdanju.Evo predloga kako da se obučete,bilo da vam je prevozno sredstvo avion,automobil ili voz.Tajna uspešne kombinacije za putovanje je da se osećate udobno,a izgledate tip-top.Birajte materijale koji se ne gužvaju lako i koji nisu kruti.Ja volim da obučem nešto od tanke kože bez postave kaže kreatorka i savetuje kako da se obučete za put,da izgledate dobro i da vam bude udobno.

 

MODNE DETALJE SVEDITE NA MINIMUM

Kaiševi,ogrlice,narukvice,marame-to su sve stvari koje će vas opterećivati.Ako putujete  avionom,situacija je još gora jer ćete na svakom bezbednosnom puntu morati da ih stavljate u plastičnu kadicu,a zatim ponovo vraćate na sebe.Zato ih svedite na minimum.

Ako putujete između dve sezone,obucite se za onu hladniju

Oblačenje je izazov ako iz jedne klimatske sezone prelazite u drugu.Ne znate koliko ćete se zadržati na aerodromu,pa je bolje da imate jaknu koju možete da skinete nego da cvokoćete.

Umereno sa šminkom i frizurom

Kraća putovanja su podnošljiva-šminka i frizura mogu da ostanu savršene.Ako idete negde dalje,možete da se našminkate,ali obavezno ponesite maramice za skidanje šminke da biste u nekom momentu očistili lice.Ne preterujte sa frizurom.

Lagane cipele

Tokom dugog puta stopala se znoje i otiču,pa se odlučite za neki udoban par,a ne za nešto u čemu ćete morati da grčite prste i ćopate.Ako baš ne možete bez fensi obuće nije loša ideja da u ručni prtljag stavite rezervne japanke ili baletanke.Ponesite i par toplih dokolenica ili sokni.

Udobnost na prvom mestu

Osim ako ne letite biznis klasom,putovanje nikada nije potpuno udobno,pa iako je vrlo primamljujuće primiti savet od Viktorije Bekam koja svaki aerodrom pretvara u modnu pistu čija je glavna zvezda,izbegavajte visoke štikle i uske kostime,kao i sintetičke materijale.Pantalone su uvek pametniji izbor od suknji.Ipak,haljina od trikortaže se neće mnogo deformisati i može biti podjednako udobna.Odlučite sami.

Ostavite Komentar

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime