Na nedavno završenoj Nedelji mode u Sao Paolu prikazani su modeli najistaknutijih brazilskih dizajnera koji odišu seksipilom,romantikom i šarenilom.Da biste i ovog leta bili u trendu,nabavite svetlucavi bikini za plažu,prozirnu majicu sa velikom ogrlicom za dnevno izdanje i dugu,lepršavu haljinu za večernje zavođenje.

BIKINI

Da biste bili u trendu,nabavite svetlucavi bikini u zlatnoj i srebrnoj boji.Pored klasičnih krojeva kupaćih kostima,sve aktuelniji su trikiniji,koji odlično skrivaju sve nedostatke ukoliko niste stigli da doterate liniju.

MAJICE

Majce od svile ili muslina sa neobičnim printom pravi su hit ove sezone.Osim za svakodnevne prilike odlazak na plažu,ove bluze u kombinaciji sa velikim metalnim ogrlicama odlične su i za večernje izlaske.

 

ŠORTSEVI

U zavisnosti od krojeva i materijala,šortsevi su idealni komad garderobe za sve prilike.Na modnoj smotri u Sao Paolu prikazani su različiti modeli,poput onih sa visokim strukom do elegantnih komada u kojima svaka žena na visokim potpeticama može da izgleda seksi.

HALJINE

Pored lepršavih dugih haljina za svečane prilike,u modi su haljine sa rišelje radom na tkanini.Haljine od traka koje vizuelno ističu sve ženske atribute u trendu su već nekoliko sezone,a i ovog leta mogu biti pravi pogodak jer ističu i preplanuli ten.

Ostavite Komentar

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime