Uskladite figuru i oblačenje! Svaka dama treba da bude svesna svog izgleda i da poznaje svoje kvalitete, ali i nedostatke.

Sada je leto, a dekoltirane majice i bluze su više nego poželjne: evo nekoliko saveta kako vaš dekolte mami poglede:

V izraz

Izdužuje figuru i odgovara svim tipovima građe. Ipak, ako ste od onih dama koje imaju raskošno poprsije, treba da pripazite na veličinu otvora kako vaše grudi ne bi izgledale opušteno. Dame koje imaju visoka ramena i kratak vrat, treba da nose V izraz, jer on njihov nedostatak čini skoro nevidljivim.

Četvrtasti izraz

Lepo izgleda na damama sa velikim, ali i sa manjim grudima. Dame koje imaju bujne grudi, ovakav izraz čini elegantnim, jer ne otkriva previše, a takođe, ako ste od onih sa manjim grudima, ovaj izraz će učiniti da vaše grudi vizuelno izgledaju veće. Osobe sa ovalnim oblikom lica, takođe, treba da nose četvrtasti izraz, jer on izdužuje lice.

Ravan izraz

Ovo je najbolji izbor za dame sa malim grudima, kao i za one sa širokim ramenima. Gola ramena vizuelno izdužuju figuru, pa niske dame ne treba da oklevaju kada je u pitanju ovaj modni trik.

Srcoliki izraz

Ako želite da sakrijete svoje grudi od znatiželjnih pogleda, ovo je pravi izbor za vas. Takođe, ovaj izraz usklađuje izgled celokupne figure. Jedino treba da ga izbegavate ako imate bore na vratu ili dekolteu.

Okrugli izraz

Najviše odgovara damama koje imaju šire bokove, jer usklađuje gornji i donji deo tela.Takođe, može vam pomoći da vaš dekolte vizuelno izgleda dublji, a ujedno ovaj tip izraza odgovara skoro svakoj figuri.

Ostavite Komentar

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime